TEMOFESZT 2017 – Jelentkezés

A korábbi évektől eltérő, rendhagyó módon ugyan, de megkezdődik a IX. TEMOFESZT – Nemzetközi Technikai Modellvasút Fesztivál jelentkezési időszaka. Közép- és Kelet-Európa legnagyobb volumenű szakmai és szórakoztató kiállítása 2017. október 6. és 8. között a Magyar Vasúttörténeti Park körfűtőházában, annak teljes területén kerül ismét megrendezésre. További információk alább olvashatóak.

Jelentkezni több kategóriában lehet. Ezek a következők:

Természetesen idén is lehetőséget biztosítunk azoknak a vállalkozásoknak, amelyek

szeretne árusítani a kiállítás ideje alatt.

A beküldött adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik fél számára engedély nélkül nem adjuk ki. Kérdéseddel fordulj bizalommal hozzánk az info@temofeszt.hu címen.

Figyelem! A jelentkezési lap elküldése, és az adategyeztetés megkezdése nem jelenti automatikusan a jelentkezés elfogadását, arról külön értesítést küldünk e-mailben 2017. augusztus 7. és 13. között. A jelentkezési lapokat kérjük értelemszerűen kitölteni. Kérdés esetén a fenti email címen állunk rendelkezésetekre.

A rendezvény Házirendje itt érhető el. Kérünk mindenkit, hogy olvassa el. A jelentkezési lap kitöltése azt jelenti, hogy a Házirendet a jelentkező elfogadta, az abban foglaltakat magára nézve kötelező módon betartja.

A rendezvény hivatalos Facebook eseménye ezen a linken keresztül érhető el. Minden további információ itt, a weboldalon, valamint az eseménynél lesz elérhető.

Az űrlapok kitöltésére 2017. július 1-ig van lehetőség, ezt követően adategyeztetés következik a jelentkezettek részére.

Vélemény, hozzászólás?