TEMOFESZT 2018 – Jelentkezés

2018. május 21-én elindul a regisztráció a X. TEMOFESZT-re, amely 2018. október 20. és 22. között kerül megrendezésre a Magyar Vasúttörténeti Parkban. Az eddigiektől eltérő metódusban indul a jelentkezés, amelyről minden további információt, és dokumentumot megtalálsz alább. A regisztráció határideje 2018. június 30. minden kategóriában, így kérünk mindenkit, hogy erre ügyeljen.

Ezúttal az előjelentkezés kimarad, egyből a jelentkezési lapok kitöltésével kezdődik a regisztráció. Jelentkezni idén is több kategóriában lehet.

Elsőként a Házirend elolvasását, és megismerését kérjük minden jelentkezőtől, amelynek ezt követően betartása, és betartatása minden kiállító kifejezett kötelessége.

Kiállítói jelentkezés

Minden jelentkezőtől azt kérjük, hogy a jelentkezési lapok alján megadott email címre küldjék el a kitöltött adatlapot/adatlapokat, valamint a szükséges rajzokat, valamint fotókat a kiállítási anyagokról.

Kereskedői jelentkezés

Idén is lehetőséget biztosítunk vállalkozások számára, hogy a TEMOFESZT jelentős látogatószámát kihasználva árusítsanak

A beküldött adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik fél számára engedély nélkül nem adjuk ki. Kérdéseddel fordulj bizalommal hozzánk az info@temofeszt.hu címen.

Hivatalos esemény

Az űrlapok kitöltésére 2018. június 30-ig van lehetőség, ezt követően adategyeztetés következik a jelentkezettek részére.

Figyelem! A jelentkezési lap elküldése, és az adategyeztetés megkezdése nem jelenti automatikusan a jelentkezés elfogadását, arról külön értesítést küldünk e-mailben 2018. augusztus 16. és 22. között. A jelentkezési lapokat kérjük értelemszerűen kitölteni. Kérdés esetén a fenti email címen állunk rendelkezésetekre.

Hozzászólások lezárva.