TEMOFESZT 2020 – Jelentkezés

2020. március 8-án elindult a XI. TEMOFESZT adminisztrációs időszaka. A kiállítás 2020. október 23. és 25. között kerül megrendezésre a Magyar Vasúttörténeti Parkban. A jelentkezéshez szükséges minden információt, és dokumentumot megtalálsz alább. Az adminisztrációs időszak 2020. június 30-án ér véget. Ezt követően már nem áll módunkban jelentkezést elfogadni, illetve módosításokra sincs lehetőség.

Elsőként a Házirend elolvasását, és megismerését kérjük minden jelentkezőtől, amelynek betartása, illetve betartatása minden kiállító kifejezett kötelessége.

Kiállítói jelentkezés

Minden jelentkezőtől azt kérjük, hogy a jelentkezési lapok alján megadott email címre küldjék el a kitöltött adatlapot/adatlapokat, valamint a szükséges rajzokat, valamint fotókat a kiállítási anyagokról.

Kereskedői jelentkezés

Idén is lehetőséget biztosítunk vállalkozások számára, hogy a TEMOFESZT jelentős látogatószámát kihasználva árusítsanak.

A beküldött adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik fél számára engedély nélkül nem adjuk ki. Kérdéseddel fordulj bizalommal hozzánk a temofeszt@gmail.com címen.

A jelentkezési lapokat kérjük értelemszerűen kitölteni. Kérdés esetén a fenti email címen állunk rendelkezésetekre.

Az adminisztrációs időszak 2020. június 30-án zárul. Kiállítók, kereskedők jelentkezésére, adatlapok hiánytalan kitöltetésére (parkoló járművek arabszáma, és kiállítók névsora, valamint létszáma kitöltendő; pontos rendszám leadási határideje 2020. szeptember 30.), problémák egyeztetésére, felvetődött kérdések megoldására szolgáló időszak, amely alatt mindkét fél kötbérmentesen visszaléphet a Kiállítással kapcsolatos kötelezettségétől.

Figyelem! A jelentkezési lap elküldése, és az adategyeztetés megkezdése nem jelenti automatikusan a jelentkezés elfogadását, arról külön értesítést küldünk e-mailben 2020. augusztus 3. és 16. között.

Hozzászólások lezárva.